Goritas skifter navn til EFI Global 1. oktober.

Goritas, har gennem de sidste knap 40 år leveret byggetekniske undersøgelser, analyser og rådgivning. Det fortsætter vi med, men fra 1. oktober bliver det under det nye internationale navn EFI Global.

Jens Kornum

Civ. Ing. Direktør

Eksperterne på skader og miljøkritiske stoffer i bygninger

Svamp, insekter og træ; Skimmel, fugt og indeklima; Byggeteknik og bygningsfysik; Miljøkritiske stoffer

Goritas er en uvildig rådgivningsvirksomhed, der kombinerer byggeteknisk, biologisk og kemisk viden. Vores mål er at levere undersøgelser, analyser og rådgivning på højeste faglige niveau, og kommunikere det på en forståelig og let anvendelig måde. Vi arbejder til gavn for bygninger og mennesker.

 • Om Goritas

  Goritas blev etableret i 1984, og har siden da undersøgt over 50.000 bygninger, fra udstuer til slotte, fra Godthåb til Berlin. Goritas har afdelinger i Kolding (billedet) og i Ballerup (hovedkontor).

  Om Goritas
 • Vores ekspertiseområder

  Med baggrund i en både bred og dyb viden om bygninger, biologi og miljøkritiske stoffer har vi en række specifikke ekspertice områder. Se hvad vi kan og hvordan vi kan hjælpe dig og din bygning.

  Gå til Ekspertiseområder
 • Hvad siger kunderne

  Den bedste måde at vide hvad kunderne siger, er ved at spørge. Det har vi gjort og vi er rigtigt glade for den store deltagelse, og for den store tilfredshed og loyalitet, som kundeundersøgelsen viste.

  Læs mere
 • Kurser

  Vi afholder løbende kurser indenfor vores ekspertiseområder. Vi lægger vægt på at give en koncentreret, levende og praktisk orienteret præsentation af den nyeste viden, samt af udfordringer og løsninger

  Gå til kurser