Kurser

Kære kunde og samarbejdspartner.

 

Grundet den nuværende Coronasituation er det desværre ikke muligt for os, at afholde vores faste kurser.

Vi er naturligvis klar og glæder os til at det igen bliver muligt at afholde kurser. Hvis du har interesse i at deltage, så skriv endelig til os, og du vil blive kontaktet når det igen bliver aktuelt.

 

Vi har i vores kursusfaciliteter i København god plads og vil derfor kunne sikre at der vil være plads og afstand mellem alle kursusister, så alle kan føle sig trygge under vores kurser. Vi vil til enhver tid følge de gældende Covid-19 regler og anbefalinger.

 

Bedste hilsener Goritas


Vinterbyggeri - foranstaltninger, fugt og skimmel

Goritas udbyder i samarbejde med Leif Hansen Bygherrerådgivning kurset - Vinterbyggeri – foranstaltninger, fugt og skimmel.


Kursuset retter fokus på regler og råd vedrørende drift af byggeplads i den våde danske vinter. Følgeproblemer som fugt og skimmel der kan give store udfordringer i byggefasen bliver også gennemgået ved kurset.

 

Hvis du vil vide mere om indhold tilmelding m.m. gå ind på linket: https://lhgruppen.dk/lhb-bygherreraadgivning/vinterbyggeri/


Håndtering af skimmel i boliger

Formålet med kurset er at det giver et grundlæggende indblik i problematikker vedr. skimmelsvamp i boliger. Emner som prøvetagning, kommunikation, vurdering og sanering m.m. vil blive gennemgået.


Kurset er specielt udviklet og sammensat til relevante personer i kommuner, boligselskaber, ejendomsselskaber, arkitektfirmaer, ejendomsadministration mv.. Kurset er primært rettet mod problemer i boliger, herunder såvel lejligheder som række- og parcelhuse. 

 


Svamp og skimmel i bygninger

Trænedbrydende svampe angriber vores bygning og skimmelsvampe angriber vores indeklima. Kurset vil give et indblik i forsikringsproblematikker, vækstbetingelser, helbredspåvirkninger samt eksempler på håndtering af svampesager m.m.


Kurset er primært rettet mod taksatorer, arkitekter, ingeniører, håndværkere og ejendomsinspektører, der i forbindelse med deres arbejde med bygninger kan støde på svamp og skimmel. 


Asbest i bygninger - halvdagskursus

Der er stadig store mængder asbest i vores bygninger. Forkert håndtering af asbest kan medføre alvorlige helbredsmæssige og økonomiske konsekvenser for involverede parter. Kurset giver blandt andet et indblik i hvor asbest kan forekomme, samt en forståelse hvordan man skal forholde sig ved mistanke om asbest. 


Kurset er specielt sammensat til f.eks håndværkere, entreprenører, ejendomsinspektører, byggeledere, samt relevante personer i ejendomsselskaber, kommuner mv., som i deres arbejde kan støde på, eller have sager med asbest.