Kurser

På denne side kan du se og tilmelde dig de kurser, vi udbyder i den kommende tid.

 

Vi lægger vægt på at give dig en grundlæggende forståelse for problematikkerne og praktisk viden og erfaring, som du kan bruge i dit arbejde.

 

Mange kurser bliver afholdt efter særlig aftale eller ønsker fra f.eks. forsikringsselskaber, boligselskaber, skadeservicefirmaer, entreprenører mv. Vi holder også gæsteforelæsninger på læreanstalter og laver kurser i samarbejde med andre, som f.eks. DI Dansk Byggeri og EjendomDanmark.

 

 

 

 


Asbest i bygninger - et overblik (halvdagskursus)

I november måned afholder vi halvdagskurset "Asbest i bygninger".

 

Det afholdes:

 

Tirsdag d. 8. november i Kolding

Torsdag d. 10. november i Ballerup

 

Kurset er rettet mod dig, der arbejder som håndværker, entreprenør, byggeleder, ejendomsinspektør og til relevante personer i f.eks. kommuner ejendomsselskaber mv., som i deres arbejde kan støde på, eller have sager med asbest.

 

På kurset får du en grundlæggende viden om asbestholdige materialer i bygninger og disses virkning på mennesker. Du lærer at forstå de gældende regler, og hvad du skal gøre, hvis der skal udføres en undersøgelse, samt processen ved fjernelse af asbest.

 

Kurset varer fra 12:30 til 16:00 og koster kr. 2.375,- ekskl. moms pr. person (inkl. forplejning, kursusmateriale mv.)

 

 


Miljøkritiske stoffer i bygninger - Et overblik (halvdagskursus)

I november/ december måned afholder vi halvdagskurset "miljøkritiske stoffer i bygninger".

 

Det afholdes:

 

Tirsdag d. 29. november i Kolding

Torsdag d. 1. december i Ballerup

 

Kurset er rettet mod dig, der arbejder som bygningsansvarlig, håndværker, entreprenør, skadeservice, samt til relevante personer involveret i nedrivning, sanering og renovering af bygninger. 

 

På kurset får du viden om, hvilke perioder de enkelte miljøkritiske stoffer har været anvendt i, overblik over gældende regler, metoder til undersøgelse og forståelse for processer ved registrering og fjernelse af miljøkritiske stoffer.

 

Kurset varer fra 12:30 til 16:00 og koster kr. 2.375,- ekskl. moms pr. person (inkl. forplejning, kursusmateriale mv.)